Ga direct naar inhoud
Nieuws

Natuurmonumenten en Herberg De Pas ontwikkelen nieuw bosspel

24 maart 2021

Ontrafel het geheim van de oude Herberg en ga op zoek naar de verdwenen schatkist.
Natuurmonumenten en Herberg De Pas hebben samen op Erve De Pas in Haarle een spannend bosspel ontwikkeld. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen dit uitdagende spel (met hun ouders) in de buitenlucht spelen en tegelijk genieten van de natuur!

Bezoekerscentrum Brunssummerheide kinderen speurtocht

Het geheim van de oude Herberg

Tijdens de 2 uur in het bos, moeten kinderen en ouders een tiental opdrachten uitvoeren om er achter komen waar de schatkist zich bevindt. De intelligentie, creativiteit en doorzettingsvermogen van de deelnemers wordt stevig op de proef gesteld. Zo moeten zij onderweg o.a. kaartlezen, speuren, puzzelen en rekenen! De schatkist én het geheim van de oude Herberg vinden lukt alleen als ze de juiste code kraken.

 

Startpunt en boeken

Vanaf 2 april is het spel te koop bij Herberg de Pas voor € 15,00 per spel (max 4 kinderen per spel). Leden van Natuurmonumenten krijgen op vertoon van hun ledenpas € 5,00 korting. Als je ter plekke lid wordt van Natuurmonumenten, krijg je daarnaast ook nog een kortingsbon t.w.v. €10,00 voor Herberg De Pas.

Het spel kan dagelijks gespeeld worden tussen 10.00 – 15.00 uur en is corona proof! Reserveren kan via www.herbergdepas.nl of via tel: 0548-852038. Op maandag is Herberg De Pas gesloten (m.u.v. de feestdagen)