Ga direct naar inhoud
Nieuws

Natuur-uurtje op Houtdorp Haarle

05 augustus 2017 | Jantine Wesselink

Ook dit jaar weer doen bijna alle basisschoolleerlingen uit Haarle mee aan Houtdorp. Vier dagen lang hutten bouwen in de natuur van de Sprengenberg. Maar dat niet alleen...

Natuur-uurtje op Houtdorp Haarle

Hèt zomerkamp

In ieder geval al 34 jaar - maar waarschijnlijk nog langer - is de schaapskooi op de Sprengenberg het honk van Houtdorp Haarle. Hèt zomerkamp voor jong (en oud) Haarle. Vier dagen lang hutten bouwen, knutselen, touwtrekken, lekker dollen en nog veel meer. Dit jaar met een extra tintje natuur.

placeholder

Natuurspelletjes

Natuurmonumenten verzorgde dit jaar ook een paar programma-onderdelen. Op maandagmiddag stonden er voor de kids drie boswachters klaar voor de natuurspelletjes uilen & muizen, waarom zijn er bomen?en natuurmemorie. En wie nog puf had, kan 's avonds mee met boswachter Henk Steen op vleermuizenexcursie.

placeholder

Kleur-knutselwedstrijd

Op donderdag lanceerde boswachter Henk Steen een kleur- en knutselwedstrijd. Tot het einde van de zomervakantie kun je je kunstwerk posten in de brievenbus bij de nieuwe infoschuur op Erve De Pas. Je kunt gave prijzen winnen! Vergeet natuurlijk niet je naam en leeftijd op de kleurplaat te zetten. De prijsuitreiking is op zondag 22 oktober op de feestelijke openingvan Erve De Pas. Maak er wat moois van!

download lente-zomer kleurplaat (pdf)

download herfst-winter kleurplaat (pdf)

2023 Jantine Wesselink
Jantine Wesselink