Nieuws van de boswachter

Midzomernacht op de Veluwe

20 februari 2015 | Susanne Blommaert

Ervaar de bossen, heidevelden en zandvlaktes van de Veluwe midden in de nacht! Geef je nu vast op voor de Midzomernacht wandelmarathon op 20 juni.

Midzomernacht op de Veluwe

Hou jij van wandelen en wil je de prachtige natuur van de Veluwe eens heel anders beleven? Dan is de Midzomernacht wandelmarathon 2015 iets voor jou. De boswachters stippelen drie routes uit: 21, 42 of zelfs 63 km door de mooie nachtelijke Veluwe. Start en finish bij Bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden. Ervaar hoe het langzaam donker wordt en hoe dat je zintuigen prikkelt. Een heel bijzondere ervaring!


Bereid je goed voor


Zo'n lange afstand lopen en dan ook nog 's nachts, is niet niks. Daarom kondigen we de marathon nu vast aan. Zo heb je genoeg tijd om voldoende wandelkilometers in de benen te krijgen. Bereid je voor, maak een aantal flinke wandelingen. Op de Veluwe kun je bijvoorbeeld beginnen met:


Ben je toe aan langere afstanden?


placeholder

Fotograaf: Rene KosterSponsorloop

De wandelmarathon is een fantastische ervaring, maar ook goed voor de natuur. Het is namelijk een sponsorloop; met de bijdragen van de deelnemers koopt Natuurmonumenten meer natuur aan, en kan zo natuurgebieden met elkaar verbinden. Doe jij ook mee?


http://midzomernacht2015.nl/wandelmarathon#_ga=1.183514918.12543841.140…;

placeholder
Susanne Blommaert
Susanne Blommaert
logo