Ga direct naar inhoud

Vakantiewoning Deelerwoud op de Veluwe

Midden in de bossen van het Veluwse Deelerwoud staat een boswachtershuis. Binnen brandt de houtkachel en buiten barst het van de reeën, herten en wild zwijnen.

Boswachterswoning Deelerwoud

Het fraaie vakantiehuis Deelerwoud, met veranda en een ruime, omheinde tuin, is werkelijk van alle gemakken voorzien. Vanuit de comfortabele woonkamer open je de grote terrasdeuren naar de heerlijke veranda. Aan de grote eettafel dineer je heerlijk met de hele groep. Verder zijn er vier slaapkamers en twee badkamers, waarvan één met ligbad.

Eropuit

De uitgestrekte en aaneengesloten bossen en heidevelden van de Veluwe zijn misschien wel het wildste stukje van Nederland. Tegen zonopkomst en zonsondergang is de kans om wilde dieren te zien het grootst. Maar op wildexcursie met de boswachter heb je nog meer kans op een ontmoeting. Hij geeft je tips, leert je anders naar het bos te kijken en wijst je op sporen.   

Je kunt hier naar hartenlust wandelen en fietsen. En heb je even een beetje meer cultuur nodig? De stad Arnhem en het Kroller-Muller Museum liggen om de hoek.

Reserveer vakantiewoning Deelerwoud

Aantal personen: 8                    Wifi: nee

Aantal slaapkamers: 4              Huisdieren toegestaan: nee

Aantal badkamers: 2

Vakantiewoning Deelerwoud 2022
Vakantiewoning Deelerwoud 2022
Edelhert in het Deelerwoud
Deelerwoud