Ga direct naar inhoud
Nieuws

Natuurmonumenten zoekt vrijwillige boswachters in publieksondersteuning

10 maart 2023 | Paul Begijn

DINTELOORD - Natuurmonumenten is op zoek naar vrijwillige boswachters om te helpen in de publieksvoorlichting en toezicht in natuurgebied Dintelse Gorzen. Door de inzet van vrijwillige boswachters kunnen bezoekers beter worden geïnformeerd en kwetsbare gebieden beter beschermd.

vb'er

“Als vrijwillige boswachter verzorg je de voorlichting aan het publiek en houd je toezicht in de natuurgebieden op een juist gebruik van de gebieden”, vertelt boswachter Femke Deelstra van Natuurmonumenten. “Naast toezichthouder ben je een belangrijke gastheer namens Natuurmonumenten. Je informeert bezoekers en enthousiasmeert over wat er allemaal te zien is in het gebied.”

Dintelse Gorzen

Het werkgebied omvat de natuurgebieden Dintelse Gorzen, Slikken van de Heen oost, Beneden Saspolder en Fort Henricus, die in beheer zijn bij Natuurmonumenten. Vrijwillige boswachters zijn met name in de weekenden actief.

Solliciteren

Wil je meer weten of direct solliciteren? Neem dan contact op of stuur je CV met motivatie voor 15 april naar boswachter Femke via [email protected]

Paul Begijn
Paul Begijn