Ga direct naar inhoud
Nieuws

Bijdrage voor natuur in het Dommeldal

29 november 2019 | Yvonne van Moll

Namens Bechtle reiken Willem Wennekes, Commercieel Manager en Niels Heijnen, Teamleider Marketing een cheque ter waarde van €1454,85 uit aan Boswachter Yvonne van Moll. Klanten van Bechtle spaarden dit bedrag bij elkaar voor de natuur.

Overhandiging cheque

Nieuwe natuur in het Dommeldal

Natuurmonumenten realiseert ten zuiden van Eindhoven nieuwe natuur in het dal van de Dommel. Zo wordt het Dommeldal de groene parel van de Brainportregio met ruimte voor wandelen en fietsen. Dit bedrag draagt bij aan de recreatieve inrichting van het gebied, bijvoorbeeld voor een bankje in de zon of een informatiepaneel.

Zomerspaaractie van Bechtle

Om onze trouwe klanten te bedanken kunnen ze ieder jaar sparen voor zomerspaarpunten op hun aankopen via onze online shop. Met de punten kunnen ze sparen voor geschenken in onze cadeaushop. Klanten kunnen kiezen uit een groot assortiment cadeautjes, maar ze kunnen ook doneren aan een goed doel. Bij Bechtle vinden we het belangrijk om onze economische, ecologische en sociale verantwoordelijkheden in de samenleving op te nemen. Zo zoeken we de balans tussen zakelijke én maatschappelijke belangen.

 

Boswachter communicatie en beleven Yvonne van Moll
Yvonne van Moll