Ga direct naar inhoud
Nieuws

Themabijeenkomst: kansen en uitdagingen voor het Dommeldal ten zuiden van Eindhoven

23 januari 2020 | Yvonne van Moll

Ben jij nieuwsgierig naar de toekomstplannen voor het Dommeldal kom dan op donderdagavond 13 februari naar CKE in Eindhoven

Dommeldal

Dynamiek in het Dommeldal

Het Dommeldal ten zuiden van Eindhoven maakt deel uit van de hoogdynamische Brainportregio. Hier komen stad en platteland samen. Gemoedelijkheid en gemeenschapszin gaan hier hand in hand met een florerende economie en hightech ontwikkelingen. Samen met partners als provincie, gemeenten en waterschap werkt Natuurmonumenten aan de versterking van natuur en landschap. Een landschap om te koesteren, met volop uitdagingen en kansen voor natuur en recreatie. Maar er zijn ook bedreigingen als verstedelijking, uitbreiding van bedrijvigheid in infrastructuur.

Thema-avond

De ledencommissie Limburg en de Kempen organiseert op donderdagavond 13 februari een thema-avond over de kansen die Natuurmonumenten ziet voor het Dommeldal. Rob van Schijndel van Natuurmonumenten schetst in zijn presentatie de kansen en uitdagingen voor natuur en landschap ten zuiden van Eindhoven. Tevens is er de gelegenheid mee te praten over de toekomst van het Dommeldal. De avond wordt afgesloten onder het genot van een drankje.

Overige info

  • Wanneer: 13 februari 2020 om 20.00 uur
  • Waar: CKE, Pastoor Peterstraat 180, 5612 LW Eindhoven
  • Voor wie: zowel leden als niet leden zijn welkom
  • Prijs: deelname is gratis
  • Aanmelden: mailto:[email protected]
Boswachter communicatie en beleven Yvonne van Moll
Yvonne van Moll