Ga direct naar inhoud
Nieuws

Wilde Buitendag op Fort bij Nigtevecht

21 september 2022 | Olga Ekelenkamp

Voor de allereerste keer kunnen kinderen een Wilde Buitendag beleven op een écht fort. Fort bij Nigtevecht is op zondag 23 oktober het decor van een spannende Wilde Buitendag vol leuke en verrassende opdrachten. Bouw je eigen waanzinnige hut, ga sporen zoeken en leer vuur maken zonder lucifers! Ben jij klaar om een boswachter van OERRR te worden? Ga de uitdaging aan en kom naar Fort bij Nigtevecht!

Wilde Buitendag Fort bij Nigtevecht

Word één dagje boswachter op een fort

Altijd al willen leren hoe je een hut bouwt, sporen kan herkennen of vuur maakt zonder lucifers? In de herfstvakantie organiseren de boswachters door heel Nederland de Wilde Buitendagen van OERRR. Kom op zondag 23 oktober naar Fort bij Nigtevecht en beleef een buitendag vol avonturen in de natuur. Kom klimmen, klauteren, bouwen en sjouwen en nog veel meer! Verzamel alle stempels en ontvang na afloop het enige echte boswachtersdiploma van OERRR. Trek laarzen en oude kleren aan, want boswachters van OERRR zijn niet bang om vies te worden!

Warme chocolademelk en boswachtersverhalen

Een boswachter laat zich niet afschrikken door herfstig weer, maar we hebben genoeg plekjes waar je binnen even kunt uitrusten van al jouw buitenavonturen. Luister naar de verhalen van boswachter Henk-Jan, die allemaal spannende botjes en dierenvelletjes heeft meegenomen. Of drink warme chocolademelk in de genieloods of in de knusse horecagelegenheid in het fort.

Kijk op deze website voor meer informatie en (parkeer)instructies.

Boswachter Olga Ekelenkamp
Olga Ekelenkamp