Ga direct naar inhoud
Nieuws

Wilde Buitendag op Fort bij Nigtevecht

11 oktober 2023 | Olga Ekelenkamp

Deze herfstvakantie kunnen kinderen een Wilde Buitendag beleven op een écht fort. Fort bij Nigtevecht is op zondag 29 oktober het decor van een spannende Wilde Buitendag vol leuke en verrassende opdrachten. Bouw je eigen waanzinnige hut, ga sporen zoeken en leer vuur maken zonder lucifers! Ben jij klaar om een boswachter van OERRR te worden? Ga de uitdaging aan en kom naar Fort bij Nigtevecht!

Vuur maken op Wilde Buitendag

Boek jouw tickets

Eén dag boswachter op een fort

Altijd al willen leren hoe je een hut bouwt, wil je watervogels spotten of een wildernisbaan doen? In de herfstvakantie organiseren de boswachters door heel Nederland de Wilde Buitendagen van OERRR. Kom op zondag 29 oktober naar Fort bij Nigtevecht en beleef een buitendag vol avonturen in de natuur. Kom klimmen, klauteren, bouwen en sjouwen en nog veel meer! Verzamel alle stempels en ontvang na afloop het enige echte boswachtersdiploma van OERRR. Trek laarzen en oude kleren aan, want boswachters van OERRR zijn niet bang om vies te worden!

Warme chocolademelk en boswachtersverhalen

Een boswachter laat zich niet afschrikken door herfstig weer, maar we hebben genoeg plekjes waar je binnen even kunt uitrusten van al jouw buitenavonturen. Luister naar de verhalen van boswachter Henk-Jan, die allemaal spannende botjes en dierenvelletjes heeft meegenomen. Of drink warme chocolademelk en eet een taartje of tosti in de knusse horecagelegenheid in het fort.

Zin om te komen?

Tussen 11:00 en 15:00 uur kun je starten met de Wilde Buitendag. We werken met tijdsloten van één uur. Binnen het geboekte tijdslot kun je arriveren op het fort. Als je eenmaal binnen bent, kun je zo lang blijven als je wilt. Ouders en OERRR-leden mogen gratis naar binnen. Kinderen die geen OERRR-lid zijn betalen € 8,-.

Boek hier jouw tijdslot

 

Boswachter Olga Ekelenkamp
Olga Ekelenkamp