Ga direct naar inhoud
Nieuws

Kies voor een groen Noord-Holland!

19 februari 2015 | Astrid Schoenmaker

Op 18 maart zijn de Provinciale Verkiezingen. Wat ga jij stemmen? Kom op 4 maart naar het verkiezingsdebat in Amsterdam.

Kies voor een groen Noord-Holland!

Mee debatteren? Wij nodigen je van harte uit je mening te geven en ideeën te delen onder vakkundige leiding van journalist Frénk van der Linden.

Namens alle beheerorganisaties heten we je van harte welkom! De toegang is gratis.

Meld je hier aan vóór 2 maart

Wie gaan in debat?

De politieke vertegenwoordigers die met elkaar en publiek in debat gaan, zijn: Jaap Bond (CDA), Alwin Hietbrink (Groen Links), Bram van Liere (Partij van de Dieren), Tjeerd Talsma (PvdA), Ilse Zaal (D66), Marnix Bruggeman (SP), Michel Klein (CU/SGP) en Jeff Leever (Ouderenpartij).

Vergelijk hier de partijprogramma's met betrekking tot natuur, landschap en vrijwilligers

In debat over wat?

Wat zijn de ambities van de politieke partijen rondom de afronding van het Natuur Netwerk (NNN)? Hoe willen de partijen de biodiversiteit stimuleren en welke rol zien ze voor de Provincie? Wie wil bijdragen aan versterking van de natuur en mensen in en om de stad ‘Betrekken bij Groen’? Wat moet of kan anders met als doel een mooier en groener Noord-Holland?

Meer informatie

Datum: Woensdag 4 maart 2015

Tijd: 19.30 - 21.30u (inloop vanaf 19.00u)

Waar: Podium Mozaiek, Bos en Lommerweg 191 1055 DT Amsterdam

Routebeschrijving

Initiatiefnemers

Het verkiezingsdebat is georganiseerd door: Landschap Noord-Holland, IVN, Milieufederatie Noord-Holland, PWN, Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten en Recreatie Noord-Holland.

Astrid Schoenmaker

Bioloog en tuinfan