Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Vakantiewoning Kasteel Grasbroek

Sinds 1985 is Natuurmonumenten eigenaar van kasteel Grasbroek. De laatste ingrijpende restauratie heeft plaats gevonden in 1987. Vanaf 2009 is het kasteel ingericht als vakantiewoning en kun je er overnachten met maximaal 12 personen. Je vindt op geuldal.com nog meer vakantiehuizen in Limburg.

Kasteel Grasbroek

Overnachten op het kasteel

Vanaf 2009 is het kasteel ingericht als vakantiewoning en kun je er overnachten met maximaal 12 personen.

Je vindt op geuldal.com nog meer vakantiehuizen in Limburg.

Tip - Wijnproeverij

Ben je van plan om met een groep of familie een bezoek aan Grasbroek te brengen of aan één van onze andere natuurgebieden in Zuid-Limburg? Dan kun je van mei t/m half september op afspraak een rondleiding in de wijngaard met wijnproeverij in Wijngaard Grasbroek krijgen voor 10-25 personen. Neem contact op met (046) - 485 16 57 of mail naar [email protected]

Druiven

In deze Limburgse wijngaard op 300 meter van Kasteel Grasbroek, in Guttecoven, worden rode wijndruiven geteeld en verwerkt tot zeer bijzondere wijnen. Met druivensoorten als Cabernet-Cortis, Regent, Rondo en Trionph D’Alsace heeft de eigenaar al meerdere prijzen gewonnen.

Kijk hier voor meer informatie en boek je vakantie >>>

Vakantiehuis Kasteel Grasbroek

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo