Ga direct naar inhoud
Nieuws

Boek nu een boottocht inclusief schoonmaakactie naar Griend

29 juli 2020 | Hanneke Wijnja

Griend is een eiland midden in onze Waddenzee dat alleen bestemd is voor de natuur. Duizenden vogels brengen er jaarlijks hun jongen groot, het is een belangrijke vluchtplaats tijdens hoog water en rondom het eiland vinden we tegenwoordig zelfs weer de eerste zeegrasvelden. Dit is je kans om Griend te bezoeken!

Schoonmaakactie Griend 2018

Genieten en schoonmaken in één

Tijdens deze dagtocht op vrijdag 28 augustus vaar je naar Griend terwijl je onderweg luistert naar presentaties over dit échte Waddeneiland. Tijdens de reis vanuit Harlingen is er grote kans om zeehonden en allerlei soorten wadvogels te spotten. Nadat je naar het strand gewaad bent gaan we Griend verkennen. Je bezoekt de onderzoekstoren en wandelt vervolgens heel het eiland over. Op de weg terug naar de boot houden we een grote schoonmaakactie en ontdoen we Griend van aangespoeld plastic en andere zaken die niet op deze prachtige plek thuishoren.

Eenmaal per jaar geven we onze leden de exclusieve kans een boottocht naar Griend te maken. En ben je nog geen lid en wil je wel graag mee: lid worden kan gewoon tijdens het boeken. Dit is een dag waarop je volop kunt genieten van het wad, de zee en de oneindige horizon. Al zin gekregen om mee te gaan? Welkom aan boord!

Reserveer je plek hier!

Hanneke Wijnja
Hanneke Wijnja