Ga direct naar inhoud
Nieuws

Vrijwilligers gezocht voor beheerploeg Harderbos

03 maart 2022 | Martine Otten

Vrijwilligers vervullen op allerlei gebied een onmisbare rol bij Natuurmonumenten. Ook voor het Harderbos, Kievitslanden en Harderbroek zetten vrijwilligers zich in. Zij steken de handen uit de mouwen in het beheerwerk of helpen met het in kaart brengen van flora en fauna in het gebied. Om de natuurgebieden in Harderhoek in topconditie te houden zoeken wij extra vrijwilligers.

Help Mee Natuurmonumenten

Wie zoeken wij?

Voor het Harderbos, Kievitslanden en Harderbroek zijn wij voor de doordeweekse ploeg op zoek naar fitte mannen en vrouwen die het leuk vinden om buiten aan de slag te gaan in de natuur. Als beheervrijwilliger help je onder andere met snoei- en maaiwerkzaamheden, graslanden hooien en het onderhoud van de rasters. 

Wat heeft Natuurmonumenten te bieden?

Wij bieden een inspirerende en plezierige werkomgeving in een prachtige en unieke omgeving, uitdagend werk bij een organisatie met een breed maatschappelijk draagvlak, goede begeleiding, fijne collega’s, een inwerk/kennismaak periode, kleding van Natuurmonumenten, reiskostenvergoeding en twee keer per jaar een gezellige vrijwilligersdag.

Doe mee! 

Gaat het behoud van bijzondere natuur je aan het hart en lijkt het je leuk om met anderen samen te werken buiten in de vrije natuur? Neem dan contact op met Vrijwilligerscoördinator Gea Otten, via [email protected].

 

Martine Otten
Martine Otten

Boswachter communicatie en beleven