Ga direct naar inhoud
Nieuws

Met ledenkorting naar Friese voorstelling 'Grutte Pier' in Kimswerd

17 augustus 2016 | Hanneke Wijnja

Grutte Pier fan Kimswerd is een grootschalig openluchtspektakel op de Friese zeeklei van Kimswerd. Vanaf 23 augustus tot en met 24 september 2016 vinden er diverse voorstellingen plaats. Leden van Natuurmonumenten ontvangen een korting op de tickets.

Kimswerd

Deze meeslepende tragedie over het leven de missie van Grutte Pier wordt uitgevoerd door een Friese topcast, het Grut Frysk Boerinnenkoor en het rebellenleger De arumer Zwarte Hoop. Tachtig boomstammen rijzen op uit de klei en vormen een imposant decor vol vuur, rook, Friese paarden, een waterkanon en oersterke strijders. In de gehele voorstelling wordt Fries gesproken. 

>> BESTEL TICKETS

Openluchtvoorstelling

Grutte Pier fan Kimswert wordt gespeeld in de openlucht. De tribune is niet overdekt. Houd rekening met de weersomstandigheden. Kleed je warm, het kan ’s avonds flink afkoelen. Neem goede regenkleding mee, ook bij regen gaat de voorstelling door mits het niet onweert. In dat laatste geval krijg je bericht van aflasting van de voorstelling.

Mindervalide

Er is een beperkt aantal plaatsen voor bezoekers in rolstoel. Geef de gewenste datum van je bezoek door aan de organisatie ([email protected]), om te kijken of er nog plaats is.

Kosten en aanmelden

Try-outs

€ 15,00

€ 10,00 (jong)

Door de weekse voorstellingen (di, wo, do)

€ 22,50

€ 15,00 (jong)

Weekendvoorstellingen (vrij, za)

€ 27,50

€ 20,00 (jong)

Leden van Natuurmonumenten ontvangen € 2,50 korting op tickets. Je actiecode is: PV2016. Met deze code ontvang je voor maximaal 2 personen korting. Tickets kun je bestellen op de site van Grutte Pier. Ook voor alle voorstellingsdata kun je daar terecht.

Hanneke Wijnja
Hanneke Wijnja