Ga direct naar inhoud
Nieuws

Leer de kunst van paddenstoelenfotografie in de Kaapse Bossen

23 augustus 2023 | Hannah Storck

Paddenstoelen hebben een unieke schoonheid die vaak moeilijk vast te leggen is met een automatische camera-instelling. Veel fotografen zijn teleurgesteld wanneer ze hun foto's thuis bekijken. Daarom nodigen we je uit voor onze paddenstoelenfotografieworkshop in de prachtige omgeving van de Kaapse Bossen.

Paddenstoelen in het gasselterveld

Tijdens deze workshop leer je hoe je bewust kunt werken aan het opbouwen van een foto, in plaats van simpelweg kiekjes te maken. Ontwikkel je fotografische oog en begrijp hoe je camera werkt, en belangrijker nog, hoe je de instellingen handmatig kunt aanpassen voor het beste resultaat. Onze ervaren gidsen, beide gepassioneerde amateurfotografen, zullen in het veld de nodige theoretische kennis delen en je vervolgens begeleiden bij het toepassen van deze kennis in de praktijk.

De workshop wordt op twee data aangeboden: op 9 september 2023 en 24 september 2023. Mis deze kans niet om je paddenstoelenfotografievaardigheden te verbeteren en betoverende beelden vast te leggen in de Kaapse Bossen.

Om je plek te reserveren voor deze boeiende workshop, raadpleeg onze online agenda. We kijken ernaar uit om samen met jou de wonderlijke wereld van paddenstoelenfotografie te verkennen.

Hannah Storck