Ga direct naar inhoud
Nieuws van de boswachter

Tijdelijke actie: korting bij Chalet Helenaheuvel voor nieuwe leden

19 april 2021 | Manita Brunekreef

Nieuwe natuurbeschermers krijgen 10 euro korting op een Helena-to-go- van Theehuis Helenaheuvel in Doorn. Zo help je de natuur in Nederland én de lokale horeca in één keer.

Chalet Helenaheuvel in Doorn

Net buiten Doorn vind je, verborgen in de Kaapse Bossen, het Chalet Helenaheuvel. Een theehuis aan de rand van een sprookjesachtig heidegebied, omringd door een heuvelachtig bos met oude lanen. Binnenkort geniet je weer vanaf het terras van het uitzicht over het heideveld. Tot die tijd serveert Chalet Helenaheuvel lekkers voor onderweg, de Helena-to-go. 

Korting voor nieuwe leden

Samen met Chalet Helenaheuvel heeft Natuurmonumenten een aantrekkelijk aanbod: wie terplekke lid wordt van Natuurmonumenten, krijgt 10 euro korting bij Chalet Helenaheuvel. Zo help je de lokale horeca én de natuur een handje. Je bent al natuurbeschermer bij Natuurmonumenten vanaf 3 euro per maand. 

Lid worden

Om in aanmerking te komen voor de korting, scan je de QR-code op het informatiebord bij de parkeerplaats bij Chalet Helenaheuvel. Vul het online formulier in en toon de bevestiging van je nieuwe lidmaatschap bij Chalet Helenaheuvel. Je ontvangt meteen 10 euro korting op je bestelling. 

Wandelen 

Chalet Helenaheuvel is een prima vertrekpunt om de Kaapse Bossen verder te ontdekken. Kijk hier voor onze wandelroutes of kies je eigen weg door de Kaapse Bossen. 

 

Manita
Manita Brunekreef