Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Groepsactiviteiten in de Kaapse Bossen

Op pad met de boswachter! Wil je met vrienden, familie of collega's een unieke wandeling organiseren? Ga samen met een ervaren gids op pad en laat je verrassen door de prachtige natuur van de Kaapse Bossen in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. De gids kent het gebied op zijn duimpje en vertelt er vanalles over.

Bonte specht in de Kaapse Bossen

Over de wandeling

De boswachter, een ervaren gids, neemt je graag mee door de Kaapse Bossen, een prachtig en afwisselend bos. Hij vertelt leuke weetjes over de natuur, de geschiedenis van de heuvelrug en natuurlijk over wat je onderweg tegenkomt. Reken op een wandeling van zo'n anderhalf tot twee uur. Heb je speciale wensen? Geen probleem, we denken graag met je mee en passen de wandeling voor je aan.

Kosten

Een wandeling met de boswachter kost 80 euro per groep tot 15 personen (maximaal 20 personen). Je bent zo'n anderhalf tot twee uur onderweg. Bij grotere groepen gaan meerdere gidsen mee. 

Contact

Meer informatie of boeken? Mail naar [email protected].

Tip

Sluit de wandeling gezellig af met een hapje en een drankje bij Theehuis Chalet Helenaheuvel.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo