Groepswandeling in de Kaapse Bossen

Op pad met de boswachter! Voor vrienden, familie of collega's een unieke wandeling organiseren? Ga met een ervaren gids op pad en laat je verrassen door de prachtige natuur van de Kaapse Bossen in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. De gids kent het gebied op zijn duimpje en vertelt er vanalles over.

Bonte specht in de Kaapse Bossen

CORONA: In verband met de maatregelen tegen het coronavirus organiseren we tot 24 april 2021 geen groepsactiviteiten in de Kaapse Bossen. 

Over de wandeling

De boswachter, een ervaren gids, neemt je graag mee door de Kaapse Bossen, een prachtig en afwisselend bos. Hij vertelt leuke weetjes over de natuur, de geschiedenis van de heuvelrug en natuurlijk over wat je onderweg tegenkomt. Reken op een wandeling van zo'n anderhalf tot twee uur. Heb je speciale wensen? Geen probleem, we denken graag met je mee en passen de wandeling voor je aan.

Word lid en ontvang 30% korting!

Boswandeling of wandelroute

In verband met de maatregelen tegen het coronavirus nemen we groepen tot 20 personen persoonlijk mee op pad. Grotere groepen bieden we een speciale wandelroute aan. De gids stuurt je op pad met een routekaart door de Kaapse Bossen. Deze route wandel je als (deel)groep zelfstandig. Onderweg tref je leuke weetjes en doe-dingen aan. En ontmoet je de boswachter die je nog meer kan vertellen. 

Kosten

Onderstaande tarieven gelden voor de boeking van 2 gidsen. Zowel de begeleide boswandeling (maximaal 20 personen) als de wandelroute met een ontmoeting met de boswachter (20 tot 50 maximaal personen) hebben dus hetzelfde tarief. 

  • Familiewandeling: 140 euro per 2 gidsen, leden betalen 98 euro. 
  • Bedrijfswandeling: 250 euro per 2 gidsen, als bedrijfssupporter betaal je 175 euro.

Contact

Meer informatie of boeken? Mail naar [email protected].

Tip

Sluit de wandeling gezellig af met een hapje en een drankje bij Theehuis Chalet Helenaheuvel.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo