Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Doodgereden boommarter aangetroffen in het Kempen~Broek

28 juni 2019 | Yvonne van Moll

Boswachter Ward trof langs de doorgaande weg een doodgereden boommarter aan in het Kempen~Broek. "Spijtig dat het een dode marter is, maar het is goed te weten dat deze zeldzame soort zijn leefgebied heeft in het Kempen~Broek", aldus Ward.

Boommarter

Boswachter Ward trof langs een drukke weg een doodgereden boommarter aan in het Kempen~Broek. "Spijtig dat het een dode marter is, maar het goed te weten dat deze zeldzame soort zijn leefgebied heeft in het Kempen~Broek", aldus Ward. En dat geldt ook voor de dode grote weerschijnvlinder die hij vond in de buurt van de marter. Deze bijzondere soorten zien we liever in levende lijve in onze natuurgebieden.

Yvonne van Moll
Yvonne van Moll
logo