Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Herdenkingsbankje geplaatst in Kortenhoef

29 maart 2017 | Olga Ekelenkamp

Familie Verhoef herdenkt overleden ouders door middel van een bijzonder bankje.

Herdenkingsbankje geplaatst in Kortenhoef

Nagedachtenis

Het moest een bankje worden ter nagedachtenis aan hun overleden ouders, maar ook een plek waar wandelaars van het uitzicht op het water kunnen genieten. Een initiatief waar Natuurmonumenten graag aan meewerkte. In aanwezigheid van de familie is de herdenkingsbank onlangs geplaatst.

Bramen

Het Oppad heeft een bijzondere betekenis voor de broers en zussen Verhoef. “We hebben altijd in Hilversum gewoond”, vertelt Lya Steenvoorden-Verhoef, “maar omdat mijn moeder uit Kortenhoef komt, kwamen we veel op deze plek. Mijn vader plukte hier altijd emmers bramen.”

Inwijden

De herdenkingsbank, gemaakt van eiken- en robiniahout door Blessing Timbers, zal eind mei door de familie worden ingewijd door middel van een picknick.

placeholder
Boswachter Olga Ekelenkamp
Olga Ekelenkamp
logo