Ga direct naar inhoud
Nieuws

Nieuwe balustrade op Steile Oever dankzij hardlopers

13 juli 2017 | Jantine Wesselink

Dankzij 550 hardlopers van RunForestRun en onze geweldige vrijwilligersploeg op Eerde staat de balustrade bij de Steile Oever op Eerde er weer als nieuw bij!

Nieuwe balustrade

Feestelijke opening

Afgelopen voorjaar is door de vrijwilligersgroep op Eerde druk getimmerd en geklust aan de nieuwe balustrade bij Steile Oever. Bezoekers kunnen nu weer veilig genieten van het prachtige uitzicht op dit verassende natuurpareltje. Op dinsdag 4 juli stonden boswachters en vrijwilligers van Natuurmonumenten hier samen met Winfried Bats van RunForestRun even feestelijk bij stil. De eerste reacties van een passerende wandelclub zijn prositief!

Nieuwe balustrade

Sport4Nature

Wat vooraf ging: op zaterdag 17 december vorig jaar liepen 550 lopers de RUNFORSTRUN Besthemerberg. Met hun deelname doneerden zij EURO 1375 via Sport4Nature aan de nieuwe balustrade. Natuurmonumenten verdubbelde dat bedrag. Winfried Bats van RunForestRun: 'Gaaf hoe we sporten in de natuur zo kunnen verbinden aan verbeteren van de natuur!'

Zelf naar de Steile Oever

​Een bezoek aan de Steile Oever is zeker aan te raden. Parkeer auto of fiets op de  P-plaats Steile Oever en steek de Hammerweg over. Eerst even genieten van het prachtige uitzicht en dan afdalen de verassende rust in. Veel plezier!

Steile oevers
2023 Jantine Wesselink
Jantine Wesselink