Ga direct naar inhoud
Nieuws

Het Buurserzand rijdt voorbij ...

08 juni 2018 | Simone Damhof

Met de bijdrage van 21 organisaties konden we van onze oude schaftkeet rijdende reclame maken voor de Twentse natuur

promotiewagen

Nieuwe bestemming

Toen enkele jaren geleden de schaftkeet minder gebruikt werd door de vrijwilligers, was er al snel een nieuwe bestemming voor gevonden.  Nu is dat vinden van een nieuwe bestemming niet zo moeilijk, het vinden van geld daarentegen wel. Maar al gauw was het plan van  aanpak rond en besloten we sponsorpakketten te verkopen om de kosten voor ons idee te kunnen dekken.

Donatie in ruil voor inspiratie

Maar liefst 21 Twentse organisaties die de Twentse natuur een warm hart toedragen plaatsen tegen vergoeding hun logo op de wagen. Enkelen doneerden meer en kunnen gratis gebruik maken van onze vergaderruimte, een echte inspiratielocatie. Ook een elektrokartocht was een succesvol ruilmiddel. Uiteindelijk staat er een resultaat waar we best een beetje trots op zijn.

Kleurrijk en multifunctioneel

Levensgrote vossen, landschappen een ree. Zo kleurrijk en veelzijdig als het Twentse landschap is ook de promotiewagen geworden. In te zetten als post langs een route, bij evenementen, als kassa of als stilte-werkplek op erve Middelkamp of in het Arboretum. Maar bovenal is het ook fijn voor onze vrijwilligers die tijdens een drukke evenementendag even binnen een broodje kunnen eten.

Simone Damhof
Simone Damhof