Nieuws van de boswachter

De Ledencommissie Utrecht & Vechtplassen organiseert webinar op 19 juni

23 april 2021 | Floor Woortman

Elk jaar blikt de Ledencommissie met de leden terug en vooruit op actualiteiten binnen de Vereniging Natuurmonumenten en de natuurgebieden in onze regio. Ook personele ontwikkelingen binnen de commissie komen dan aan de orde. Dit jaar zal de jaarvergadering in aangepaste vorm gehouden worden op 19 juni.

kaapse bossen

Het is een goede traditie om deze vergadering, tevens verantwoording van de commissie aan de leden, te combineren met een excursie door de boswachters in een van onze Utrechtse gebieden. De leden worden bijgepraat door de boswachters en wisselen van gedachten over een actueel onderwerp. Helaas moeten we dat dit jaar anders doen vanwege corona. 

Webinar: Druk op natuur

De Ledencommissie organiseert op 19 juni een webinar over de sterk toenemende druk op onze natuur. De enorme ambities voor woningbouw, windmolens en zonneparken, in combinatie met een fors toegenomen bezoek aan onze natuurgebieden, betekenen voor Natuurmonumenten een grote uitdaging. Welke betrokkenheid  van de Vereniging vraagt dit bij plan- en besluitvorming, wat vraagt dit van onze beheerders, voor welke moeilijke keuzes komt Natuurmonumenten te staan?

Deelnemen

U kunt zich voor deze Jaarvergadering en webinar opgeven door een mail te sturen naar: [email protected] 

U ontvangt dan t.z.t. een agenda en link naar het online webinar.   

Wat doet de ledencommissie?

De ledencommissie Utrecht en Vechtplassen bestaat uit zeven leden. Dit zijn allemaal vrijwilligers. Het accent van de activiteiten van de ledencommissie ligt op het vertegenwoordigen van de ruim 70.000 leden uit de provincie Utrecht in de ledenraad van Natuurmonumenten.Wil je weten wat de ledencommissie nog meer doet en wie er in de ledencommissie zitten?

Bekijk dan hier de website van de LC Utrecht & Vechtplassen

FloorWoortman
Floor Woortman
logo