Nieuws van de boswachter

Doe mee aan De Halve van de Haar

12 maart 2019 | Astrid Schoenmaker

Doe mee met dit hardloopevenement op het prachtige landgoed Haarzuilens, met afstanden van 5,10 en 21 kilometer en jeugdlopen van 1 en 2 kilometer. Vier Pasen sportief met vrienden, familie of het gezin. Natuurmonumenten is het goede doel van De Halve de Haar. Doe mee en steun de natuur!

Hardlopen-NAMO72863.jpg

Vanaf Kasteel de Haar loop je over het prachtige landgoed Haarzuilens. Een gebied van Natuurmonumenten met bloemrijke weilanden, loofbossen, smalle weggetjes en prachtige lanen, waterpartijen en tuinen. De finish van De Halve van de Haar is in het dorpje Haarzuilens. De Halve van de Haar vindt plaats op maandag 22 april.

Meer informatie en inschrijven

Natuur laat je leven

De boswachters van Natuurmonumenten zorgen goed voor landgoed Haarzuilens. Natuur die ook ruimte biedt om hard te lopen en jezelf uit te dagen. Natuur laat je leven! Daarom beschermt Natuurmonumenten de natuur in Nederland. Dieren en wilde bloemen geven kleur aan ons landschap. Maar waar zijn onze bloemen gebleven? Op de weilanden, uiterwaarden of akkers vind je ze nauwelijks meer. Met het verdwijnen van de bloemen verdwenen ook de insecten. Daarom maken we ruimte voor wilde bloemen en zetten we Nederland in bloei!

Doe mee en steun de natuur

Doe ook mee en geef Nederland kleur! Schrijf je in voor De Halve van de Haar en doe een vrijwillige donatie aan Natuurmonumenten. Dat kan heel gemakkelijk tijdens je aanmelding. Als dank voor je steun ontvang je van ons een gids met hardlooproutes door de natuur in jouw buurt.

De Halve van de Haar 2018

Astrid Schoenmaker
logo