Ga direct naar inhoud
Nieuws

Enthousiaste vrijwillige publieksboswachters gezocht voor Haarzuilens, vlak bij Utrecht

17 januari 2023 | Manita Brunekreef

Houd je van de natuur en ben je graag buiten onder de mensen? Natuurmonumenten is op zoek naar vrijwillige publieksboswachters op landgoed Haarzuilens en kan jouw hulp goed gebruiken! Als vrijwillige publieksboswachters ontvang je bezoekers van landgoed Haarzuilens. Je vertelt de mensen over het natuurgebied, het het werk van Natuurmonumenten en stelt de vraag om ons werk te steunen met een lidmaatschap. Daarvoor zijn we op zoek naar jou!

Boswachter Tim laat waterbeestjes zien op landgoed Haarzuilens

Als vrijwillige publieksboswachter bepaal je zelf welke tijd je wanneer wilt inzetten. Is dit voor drie maanden lang elk weekend of 1x per maand voor een langere periode? Dat bepaal je in overleg! Wij zorgen voor een vast contactpersoon, duidelijke informatie en bieden je trainingen om je kennis actueel te houden. Naast het ontvangen van gasten en werven van leden, begeleiden we activiteiten, schoolklassen en kinderfeestjes op landgoed Haarzuilens. Als je dit ook leuk vindt, kan je dit erbij doen.

Lees hier meer over de functie vrijwillige publieksboswachter voor Utrecht. Voor deze groep publieksboswachters zoeken we ook een vrijwillige groepscoördinator voor zo'n 2 tot 4 uur in de week. Spreekt één van deze taken je aan? En heb jij een gastvrije houding en passie voor de natuur? Stuur dan snel een mail naar boswachter Hannah Storck, [email protected]. Je ontvangt dan een uitnodiging voor de vrijblijvende, online kennismakingsbijeenkomst op maandagvond 30 januari van 19:30 tot 21:30 uur. Met deze bijeenkomst ontdek je of Natuurmonumenten en/of dit vrijwilligerswerk bij je past. Een tweede kennismakingsbijeenkomst zal op een zondag in februari plaatsvinden. Dan gaan we samen op pad om het werkveld te verkennen. 

Manita
Manita Brunekreef