Ga direct naar inhoud
Nieuws

Speel NatuurBINGO met lekkers van Gasterij Wielrevelt op landgoed Haarzuilens

29 april 2020 | Floor Woortman

Wil je toch even een frisse neus halen dichtbij huis en genieten van een heerlijke kop koffie of lekkere tosti? Vanaf 1 mei kun je bij Gasterij Wielrevelt in Haarzuilens terecht voor een speciale TO GO service met lekkere hapjes en sapjes. Maak een wandeling over landgoed Haarzuilens en speel ondertussen natuurBINGO.

hommel

NatuurBINGO

Is landgoed Haarzuilens jouw achtertuin? Dan heb je geluk! Er is momenteel zoveel te zien. Vlinders fladderen rond, vanuit de slootjes klinkt vrolijk kikkergekwaak, hazen racen door de velden en de bermen kleuren geel van het koolzaad. Speciaal voor gezinnen die in de buurt wonen en even een frisse neus willen halen, heeft de boswachter een leuke natuurBINGO gemaakt. Op de kaart staan allemaal dieren en planten die je rondom Hoeve Wielrevelt kunt tegen komen. Precies leuk voor een uurtje 'buitenplezier' met het gezin. Je kunt de BINGOkaart tijdens speciale openingstijden ophalen bij Gasterij Wielrevelt in Haarzuilens. Haal je meteen even een lekkere koffie-of-iets-anders-to-go!

Hapjes en sapjes To-Go

Gasterij Wielrevelt is i.v.m. de coronacrisis helaas gesloten. Toch iets lekkers mee voor onderweg? Dat kan! Vanaf 1 mei zijn ze op woensdag en donderdag geopend voor ijsjes en drankjes 'TO GO'. Op vrijdag t/m zondag kun je ook een lekkere lunch afhalen. Ideaal om mee te nemen tijdens een wandeling of fietstocht. Openingstijden zijn op deze dagen van 10.00 tot 17.00 uur. 

Kijk voor meer informatie op: www.hoevewielrevelt.nl/

koffie to go

Een heerlijke koffie TO GO

Coronavirus en de natuur

We snappen dat mensen er juist nu behoefte aan hebben om hun gedachten te verzetten in de natuur. De natuur is open, maar gebruik je gezonde verstand! Wil je naar buiten om een frisse neus te halen, houd dan rekening met de volgende richtlijnen:

  • Houd altijd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Kom lopend of op de fiets, vermijd de auto.
  • Vermijd drukke plekken en tijdstippen
  • Ga zoveel mogelijk alleen, niet in een groep (gezinnen uitgezonderd).
  • Hoest je, ben je verkouden of heb jij of een gezinslid koorts, blijf dan thuis.
  • Volg de aanwijzingen op borden, posters en van de boswachters ter plekke op.
  • Laat papieren zakdoekjes en ander afval niet achter in de natuur.

 

FloorWoortman
Floor Woortman