Ga direct naar inhoud
Nieuws

Kunst bij het kasteel

08 augustus 2018 | Ank van Ravenswaaij

Wie nu op landgoed Hackfort gaat wandelen wordt extra verrast. In het parkbos, de moestuin en de boomgaard staan kunstwerken opgesteld en zijn gedichten geplaatst. Deze openluchttentoonstelling duurt nog t/m 9 september.

kunstroute 2018 Hackfort 1

Beelden en gedichten

Het Achterhoekse kunstcentrum ‘het Web’ organiseert dit jaar voor de vijfde maal de Kunstwandelroute op landgoed Hackfort. Maar liefst veertien beeldende kunstenaars en dertien dichters hebben zich op deze plek laten inspireren tot het maken van een kunstwerk. Met hun werk brengen ze het beste van de Achterhoek – natuur, cultureel erfgoed, kleinschaligheid, gastvrijheid, humor en creativiteit samen.

Folder

Bij Brasserie de Keuken van Hackfort ligt een gratis folder klaar over de tentoonstelling en de kunstwerken langs de route.  De folder bevat ook de contactgegevens van de makers; alle kunstwerken zijn immers ook  te koop.

De kunstroute is gratis toegankelijk van zonsopkomst tot zonsondergang. Volg vanaf de parkeerplaats Hackfort, aan de Baakseweg, de gele routepijltjes. De route is zo'n 1,5 km lang.

kunstroute 2018 hackfort 2

Ode aan de esdoorn

kunstroute 2018 hackfort 3

Poëzieleesplek / Groei en verval

Ank van Ravenswaaij
Ank van Ravenswaaij