Nieuws van de boswachter

Vacature: Boswachter Natuurbeheer

12 mei 2020 | Anouk Ballot

Als boswachter Natuurbeheer organiseer je het beheer van de natuur en je voert zelf werkzaamheden uit. Dit doe je in de hele Achterhoek met het zwaartepunt op de landgoederen Hackfort en Velhorst. Je bent een doener met een groen hart en wisselt met gemak je praktische werkzaamheden af met de begeleiding van aannemers en groepen vrijwilligers.

Landgoed Hackfort

Afwachten op een takenlijstje is niks voor jou; je signaleert afwijkingen, kansen en ontwikkelingen in de natuur en voelt je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het werk dat moet gebeuren. Je werkt graag samen met pachters, aannemers en vrijwilligers en je collega’s uit het beheerteam en draagt hiermee bij aan het behoud en het kunnen beleven van onze prachtige natuur.

De beheereenheid Achterhoek als je werkomgeving

In de Achterhoek beheert Natuurmonumenten landgoederen en bossen in de Graafschap. In Winterswijk hoogvenen en in de beekdalen kleinschalig landschap met natte bossen, houtwallen, akkers en bloemrijke graslanden. In Montferland het Bergherbos met een prachtige gouden rand van akkers. De landgoederen hebben grote cultuurhistorische waarden met een groot aantal Rijksmonumentale gebouwen, te midden van een afwisselende mozaïek van kruidenrijke graslanden, akkers, lanen en houtwallen. Je komt terecht in een team van 17 enthousiaste boswachters.

Lees de hele vacature tekst >>HIER.

Anouk Ballot
Anouk Ballot
logo