Nieuws van de boswachter

Vacatures in team Achterhoek

10 juni 2021 | Anouk Ballot

Werken in een professioneel team van zo’n 20 enthousiaste mensen die op voortvarende wijze werk maken van de bescherming en beleving van de natuur? In team Achterhoek verwelkomen we graag een nieuwe collega coördinator natuurbeheer en ondersteunend medewerker. Eén ding is zeker, je zult je geen moment vervelen!

Werken met mensen met passie voor natuur

Coördinator natuurbeheer

Als coördinator natuurbeheer ben je het eerste aanspreekpunt van Natuurmonumenten in het cluster de Graafschap. Het cluster de Graafschap omvat hoofdzakelijk landgoederen met veel monumentale gebouwen, landschapselementen, bossen en verpachte landbouw- en natuurgrond. De Graafschap maakt onderdeel uit van de beheereenheid Achterhoek dat bestaat uit een team van zo'n 20 enthousiaste collega’s. Als coördinator natuurbeheer onderhoud je goed contact met omwonenden, pachters en lokale bestuurders en bewaak je de kwaliteit van het natuurbeheer. Zo zorg je samen met ons voor het behoud van de prachtige natuur en cultuurhistorie in de Achterhoek en Liemers.

Ondersteunend medewerker

Als steun en toeverlaat op secretarieel gebied, ben jij de spin in het web voor ons beheerteam. Van het afhandelen van telefonische oproepen tot het verslagleggen en organiseren van bijeenkomsten: als jij je ergens voor inzet zijn de zaken goed geregeld. Zo draag je als onderdeel van het team bij aan het behoud van onze prachtige natuur in Nederland.

Alle vacatures vind je >>HIER

Anouk Ballot
Anouk Ballot
logo