Nieuws van de boswachter

Weer groente te koop op landgoed Mookerheide

01 augustus 2022 | Lieke de Grunt

De tuinen van Landgoed Mookerheide laten zich op dit moment van hun mooiste kant zien. Naast bloemen, kun je er tevens verse groente kopen.

werken in de moestuin

Groenten 
De moestuin is weer geopend! De vrijwilligers van Natuurmonumenten werken hard in de tuin. Zij kweken er fruit en groenten. Het is mogelijk om op maandag, woensdag en donderdag tussen 10.00 en 12.30 uur zelf je biologische groenten en fruit te oogsten. Producten kunnen alleen contant betaald worden. Het wisselt per week, waarbij je  kunt denken aan sla, andijvie, rode bieten, snijbiet, boontjes, erwten, komkommers, tomaten, paprika, etc.. Hierdoor kun je zelf geoogste, verse, onbespoten geteelde groenten van het landgoed thuis op tafel zetten. Wilt u op de hoogte gehouden worden van welke groentes er zijn in de moestuin? Laat dan u emailadres achter bij de moestuin kraam. 

Bloemen

De uitgelezen kans om met een mooi plukboeket van de pluktuin naar huis te gaan. De pluktuin is namelijk weer geopend en er zijn meer bloemen dan vorig jaar. Voor de actuele openingstijden van Zelfgeplukt, kijk je op https://zelfgeplukt.nl/

 

Lieke de Grunt
logo