Ga direct naar inhoud
Nieuws

Voorjaarswandelingen en OERRR kinderactiviteiten op landgoed Leusveld bij Brummen

16 april 2023 | Ramona Fredriks

In de meivakantie heten de boswachters van Natuurmonumenten je van harte welkom op landgoed Leusveld bij Brummen. Kom langs wanneer het jou uitkomt tijdens de open inloop op zondag 7 mei tussen 11.00 en 15.00 uur. Adres: parkeerplaats Leusveld aan de Rhienderensestraat 24 in Hall.

Wandelen met de boswachter en kinderactiviteiten op landgoed Leusveld bij Brummen

De boswachters trakteren op koffie, thee of limonade en nodigen je uit om een mooie voorjaarswandeling te komen maken. Een unieke kans om het Leusveld te ontdekken!

Er is een mooie wandelroute uitgezet. Wandel mee met onze boswachters en kom meer te weten over landgoed Leusveld en het werk van Natuurmonumenten. Uiteraard kun je ook op eigen gelegenheid een mooie wandeling gaan maken.

Activiteiten voor kinderen

Kinderen kunnen popcorn poffen boven het vuur en deelnemen aan het OERRR activiteitenparcours. Na het voltooien van dit uitdagende parcours ligt er een leuke verrassing voor ze klaar.

Landgoed Leusveld

Landgoed Leusveld ligt in de IJsselvallei. Voel de geschiedenis van dit mooie kleinschalige landgoed. Tijdens je wandeling is er volop afwisseling: bos en bloemrijke graslanden tegenover fraaie lanen met oude bomen en een rijksmonumentaal jachthuis. In het voorjaar bloeien de bosanemonen in de bossen, 's zomers vind je orchideeën in de graslanden en ieder seizoen begeleiden vogels je op je tocht. 

Praktische informatie
  • Kom vooral op de fiets.
  • Er is parkeergelegenheid.
  • Honden mogen aangelijnd mee.
  • Datum: zondag 7 mei 11.00 - 15.00 uur.
  • Locatie: rondom Jachthuis Leusveld, Rhienderensestraat 24 in Hall
  • De toegang is gratis. Meld je bij voorkeur even aan via de activiteit 'Ontmoet de boswachter op landgoed Leusveld'. Zo kunnen wij de activiteiten in goede banen leiden. 

Ramona Fredriks
Ramona Fredriks