Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Midzomernacht op sprookjesachtig Hulshorsterzand

22 mei 2015 | Susanne Blommaert

Maak midden in de nacht een wandeling over het weidse Hulshorsterzand en geniet van de natuur in het donker.

Midzomernacht op sprookjesachtig Hulshorsterzand

Ervaar het stuifzandgebied bij Harderwijk en Nunspeet op een tijdstip dat je er normaal nooit komt! Midden in de nacht ervaar je de geuren en het geluid veel intenser. Ontdek vleermuizen en nachtvlinders. Geniet van het geluid van de nachtzwaluw en voel de nachtelijke wind op je huid. Zie de hemel van kleur veranderen als de schemering zich aandient. Bij maanlicht ziet het weidse Hulshorsterzand er sprookjesachtig en mysterieus uit.

De Midzomernachtwandeling op het Hulshorsterzand vindt plaats in de nacht van zaterdag 20 op zondag 21 juni. Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je snel aan! Er zijn twee startlocaties voor het Hulshorsterzand:

placeholder
Susanne Blommaert
Susanne Blommaert
logo