Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Spectaculaire kijk op Hompesche Molen

14 april 2016 | Sander Verwoerd

Kruip in de huid van een buizerd en zweef mee over de Hompesche Molen!

Spectaculaire kijk op Hompesche Molen

De Hompesche Molen ziet er weer tiptop uit in zijn nieuwe jasje, aan de 'nieuwe schoenen' wordt nog hard gewerkt. De molengebouwen zijn gerenoveerd, de buitenruimte is geheel vernieuwd en de bezoekersvoorzieningen worden de komende tijd sterk verbeterd. In de molen vertellen we op verrassende wijze het verhaal van de molen en zijn historische omgeving.

Totaalbeleving van natuur en cultuur, voor jong en oud

Zoals je op de beelden kunt zien, krijgt de speelnatuur van OERRR al duidelijk vorm en de parkeerplaatsen worden verbeterd. Het overgroeide wandelpad in de struinnatuur tegenover de molen maken we geschikt voor een bredere doelgroep, onder wie mindervalide mensen. Deze nieuwe poort tot RivierPark Maasvallei gaat binnenkort open!

Houd onze website in de gaten of volg de laatste nieuwtjes op facebook >>Kun je niet wachten? Loop dan alvast het rondje Molenplas >>

placeholder
Sander Verwoerd
Sander Verwoerd
logo