Ga direct naar inhoud
Nieuws van de boswachter

Wat vind jij van het Mantingerveld?

16 september 2021 | Sanne van Gemerden

Dagelijks bezoeken buren, bezoekers en andere natuurliefhebbers het Mantingerzand. Je beleeft er het Drentse landschap met dikke dennen, zandverstuivingen, heide en jeneverbessen maar ook nieuwe natuur. Op plekken waar eerst aardappels groeiden bloeit weer heide en komen de veldleeuweriken terug.

Schotse hooglander tussen heide op Mantingerveld

Natuurmonumenten is benieuwd hoe bezoekers en buren het Mantingerzand op dit moment ervaren. Van 1 september tot 31 oktober 2021 kun je meedoen en je mening geven over de beleefbaarheid van dit natuurgebied. Bijvoorbeeld: Kom je hier om te sporten, te onthaasten of voor een gezellige wandeling met de familie? Kloppen de routes en borden als je op bezoek bent? We horen het graag!

Klik hier, zo kom je bij de digitale enquête van Natuurmonumenten. Of houd de QR code in het veld voor de camera van je mobiele telefoon, dan kun je de link snel zelf openen. Het kost ongeveer 5 tot 7 minuten om mee te doen. Na afloop ligt er voor iedere deelnemer een leuke verrassing klaar in De Voscheheugte (Mantingerdijk 8, Mantinge).

Sanne van Gemerden
Sanne van Gemerden