Ga direct naar inhoud
Nieuws

Kom jij ook? Wandeling + mini-concert: Paradijsvogels

20 augustus 2018 | Juriaan van Leeuwen

Zingende vogels vormen de inspiratie voor Paradijsvogels, op vrijdagmiddag 7 september op Buitenplaats Op Hodenpijl, in Midden-Delfland.

Vogelconcert

Om 15.00 uur heten we u welkom voor een wandeling van 1 uur op en rond de buitenplaats. Tijdens de wandeling vertellen twee kenners u van alles over de verrassende vogelrijkdom in de polders van Midden-Delfland, op steenworp afstand van Rotterdam, Den Haag en Delft. Ook hoort u meer over de bijzondere geschiedenis van Op Hodenpijl.

Om 16.00 uur verzorgt één van de allerbeste koren van Nederland (Laurens Collegium Rotterdam) in het prachtige kerkje van Op Hodenpijl vervolgens een mini-concert voor u, helemaal gewijd aan de wereld van de vogels. Met oude klanken uit een ver verleden, romantisch repertoire en prikkelend moderne muziek. Tijdens het concert zijn prachtige beelden te zien van de vogels in Midden-Delfland. Het concert is onder leiding van Wiecher Mandemaker, dirigent en vogelaar. Speciale gast is de bekende Rotterdamse jazz- en popzangeres Ntjam Rosie.

Kaarten zijn te koop via de website van Natuurmonumenten.

Paradijsvogels is mogelijk gemaakt met steun van Landschapstafel Hof van Delfland.

Blauwborst

Blauwborst

Juriaan
Juriaan van Leeuwen

Boswachter