Ga direct naar inhoud
Nieuws

Vanaf juli weer excursies bij Natuurmonumenten in het Rijk van Nijmegen

17 juni 2020 | Ellen Luijks

De boswachters van Natuurmonumenten in het Rijk van Nijmegen staan te trappelen om je weer prachtige natuur en cultuur in het Rijk van Nijmegen te laten zien. Vanaf juli kun je corona-proof met ons op pad. We organiseren mooie excursies in kleine groepen, dus extra speciaal. Aanmelden kan alléén vooraf via www.natuurmonumenten.nl/agenda. Wees er snel bij, want er is beperkt plaats.

op pad met de boswachter

Jachtslot Mookerheide
Het jachtslot wordt weer toegankelijk met excursies. Ook hier hebben we maatregelen genomen en zullen de groepen per excursie nog kleiner zijn. Wegens de grote vraag naar excursies op het Landgoed Mookerheide zijn er extra data ingepland. Zo krijgt iedereen de kans een keer mee te gaan met deze bijzondere excursies over het landgoed en in het jachtslot. Deze excursies zullen ook doorgaan tijdens de restauratiewerkzaamheden.
 

Veilig welkom
Tijdens excursies die het jachtslot bezoeken zijn er maximaal 8 personen en tijdens een excursie in een van de andere gebieden in het Rijk van Nijmegen zijn er maximaal 15 deelnemers mogelijk. De boswachter heeft desinfectiemiddel bij zich en houdt uiteraard anderhalve meter afstand. Bij verkoudheidsklachten mag je niet komen. Mee doen met een excursie kan alleen door je van te voren aan te melden via www.natuurmonumenten.nl/rijk-van-nijmegen 

Ellen Luijks
Ellen Luijks

Boswachter