Ga direct naar inhoud
Nieuws van de boswachter

Online natuurlezingen

25 januari 2021 | Ellen Luijks

Natuurmonumenten gaat in het Rijk van Nijmegen online lezingen over de natuur verzorgen. Nu er geen excursie georganiseerd mogen worden is er wel de mogelijkheid digitaal te luisteren en te kijken naar een interessante lezing. Natuurlijk kun je deelnemen vanuit heel het land. Gezellig een avondje kennis op doen. De avondlezingen starten om 19.30 uur.

Mookerheide

Na een reeks lezingen die Natuurmonumenten heeft georganiseerd, ben je nu zelf aan de beurt. Op 15 april ben je van harte welkom om deel te nemen aan de natuurpubquiz. Door een bonte verzameling aan vragen die veel, of net iets minder, met natuur te maken hebben aan jou voor te leggen, zoeken wij beste natuurkenner van de avond!

Roofvogels, we zien ze iedere dag wel. Meestal cirkelend in de lucht of op een paaltje langs de weg. Laat je dinsdagavond 20 april om 19.30 uur meenemen door vogelkenner Sylvia de Laat in haar verhaal over deze roofdieren. Majestueus bovenaan de voedselketen en toch zo kwetsbaar. Zeker in het broedseizoen.

Natuurmonumenten is meer dan bekend als natuurbeschermingsorganisatie. Maar minder bekend is dat de vereniging ook een van de grootste particuliere erfgoedbeheerders van Nederland is. Kom op donderdagavond 20 mei om 19.30 uur alles te weten over ons erfgoed door erfgoed specialist Michiel Purmer.

Door jouw deelname steun je het behoud van Landgoed Mookerheide.
 

Ellen Luijks
Ellen Luijks

Boswachter Communicatie & Beleven