Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Op pad met de boswachter in 2020

11 februari 2020 | Ellen Luijks

Wanneer je op zoek bent naar bijzondere verhalen, dan vind je ze in het Rijk van Nijmegen! Ga in 2020 mee op pad met de boswachter van Natuurmonumenten en bekijk het Rijk van Nijmegen op een andere manier. Voor jong en oud, voor elk wat wils. Ga je mee?

rondleiding jachtslot

Wanneer je op zoek bent naar bijzondere verhalen, dan vind je ze in het Rijk van Nijmegen! Van de slag om de Mookerheide tot de nachtzwaluw in Heumensoord en van het natte natuurontwikkelingsgebied De Diepen tot de rijke historie van het jachtslot. Ook het landschap heeft voor ieder wat wils. Steile paadjes op de stuwwal, het parkbos op het landgoed, bossen met vuurvliegjes en Schotse hooglanders op de paarse hei. Bij elk bezoek staan je nieuwe verrassingen te wachten!

Ga in 2020 mee op pad met de boswachter van Natuurmonumenten en bekijk het Rijk van Nijmegen op een andere manier. Met het aanbod aan OERRRactiviteiten beleven ook de kinderen spannende avonturen in de natuur. Ga je mee?

Download hier de activiteitenfolder van 2020.

Mookerheide
Ellen Luijks
Ellen Luijks

Boswachter Communicatie & Beleven in het Rijk van Nijmegen

logo