Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Walking the hills bij Wandelmakkie

13 oktober 2017 | Ellen Luijks

Zaterdag 14 oktober kunnen sportieve wandelaars de tweede editie van het WandelMakkie lopen in de kop van Noord-Limburg.

Walking the hills bij Wandelmakkie

WandelMakkie laat dit jaar wandelaars van dichtbij kennismaken met de gerestaureerde nutstuin en de historische kassen van het Landgoed Jachtslot Mookerheide. De pauzeplaats van beide afstanden zal bij deze kassen zijn.

  • De start voor beide routes is tussen 15:30 en 16:00 uur.
  • Start en finish: Makkie Plaza, Prinsenweg 3 te Molenhoek.
  • Pauzeplek: bij de kassen van Jachtslot de Mookerheide
  • Deelnameprijs is bij voor-inschrijving € 2,50 (€ 3,50 bij na-inschrijving, na-inschrijven kan op de dag zelf vanaf 15:00 uur). Voor-inschrijven kan via de website van Molenhoeks Makkie.

Voor meer informatie:

http://www.molenhoeksmakkie.nl/wandelmakkie/

Door je deelname draag je bij aan een verwarmingssysteem in de werkplaats van de clienten van de zorginstellingen en de vrijwilligers.

Ellen Luijks
Ellen Luijks

Boswachter Communicatie & Beleven in het Rijk van Nijmegen

logo