Ga direct naar inhoud
Nieuws

WELK CIJFER GEEF JIJ HET NAARDERMEER?

18 mei 2018 | Angelique Aerts

Heb je weleens wandelend, fietsend of varend een bezoek gebracht aan het Naardermeer? Het oudste natuurgebied van Nederland, middenin de Randstad, waar purperreiger en ringslang graag wonen en waar grote plassen, smalle slootjes, rietland en moerasbos elkaar afwisselen? Dan wil Natuurmonumenten jouw mening graag weten! Vul de digitale enquête in en maak kans op een vaarexcursie op het Naardermeer voor twee personen.

Naardermeer riet

Jouw bezoek onder de loep

Natuurmonumenten streeft ernaar dat zoveel mogelijk mensen van de natuur kunnen genieten. Dat kan alleen als we weten hoe bezoekers de natuurgebieden en de aanwezige voorzieningen waarderen. Omdat jaarlijks vele duizenden natuurliefhebbers het Naardermeer bezoeken is het hoog tijd om ook de mening van bezoekers aan dit gebied onder de loep te nemen.

 

Meedoen is simpel

Vertel ons wat je van jouw bezoek aan het Naardermeer vond! Was er genoeg parkeergelegenheid? Werd de route goed aangegeven en hoe heb je de kwaliteit van de wandel- en fietspaden ervaren? Ben je op vaarexcursie geweest, wat vond je daarvan? Meedoen met het onderzoek is simpel en duurt hooguit tien minuten. Ga naar www.natuurmonumenten.nl/onderzoek en kies voor het Naardermeer.

 

*Spelvoorwaarden

Onder de deelnemers van het tevredenheidsonderzoek verloot Natuurmonumenten een vaarexcursie op het Naardermeer voor 2 personen. In oktober wordt de winnaar bekendgemaakt. Deelname aan de enquête is anoniem. Wilt u meedingen naar de vaarexcursie? Stuur dan uw e-mailadres naar [email protected]

Boswachter Angelique Aerts
Angelique Aerts