Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Gezellige Midzomernachtloop Dwingelderveld

19 juni 2017 | Gina Fieten

Gezellige Midzomernachtloop in het Dwingelderveld.

Gezellige Midzomernachtloop Dwingelderveld

Gezellige sfeer

Het voorplein was versierd met vuurschalen, fakkels en olielampjes. Vrijwilligers zorgden voor leuke activiteiten onderweg. Zo ontmoetten de deelnemers de nachtwachter, roken ze de geur van kamperfoelie, werden uilen, dassen en andere nachtdieren gespot en zagen ze vleermuizen voorbij vliegen. Theehuys Anserdennen hield tijdens deze nacht haar deuren open en trakteerde de deelnemers op een welverdiend kopje soep. Bij terugkomt in het bezoekerscentrum kreeg iedereen het felbegeerde vaantje en konden ze daarna nog een kop warme chocolademelk of gekoeld sapje drinken bij het kampvuur.

Topprestatie

Speciaal op deze avond werd deelnemer Jasper Jager in het zonnetje gezet. Hij haalde maar liefst 117 euro op voor de Midzomernachtloop Dwingelderveld. Een topprestatie! Voor hem lag er een cadeautje klaar bij terugkomst. Hij was blij verrast. "Volgend jaar doe ik weer mee", vertelt een blije Jasper.

placeholder

Jasper Jager was blij verrast.

G. Fieten
Gina Fieten
logo