Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Moordenaars tijdens lezing ontmaskerd

22 maart 2017 | Gina Fieten

Onderzoekersresultaten klapeksters Dwingelderveld tijdens lezing op 28 maart toegelicht door onderzoeker Martin Brandsma.

Moordenaars tijdens lezing ontmaskerd

In november 2016 startte Brandsma zijn onderzoek naar de moordenaars in het Dwingelderveld; klapeksters. Brandsma onderzocht de verschillende individuen in het natuurgebied en maakte van ieder een compositietekening en gedragsbeschrijving. Dit projecteerde hij op een zogenaamde profilerswand in bezoekerscentrum Dwingelderveld.

Moordenaars ontmaskerd

Brandsma vertelt over zijn bevindingen van het afgelopen winterseizoen tijdens de lezing ‘Ontmaskering van een moordenaar’ op 28 maart in bezoekerscentrum Dwingelderveld. Aanvang is om 19.00 uur. Vooraf aanmelden is nodig.

De presentatie ‘Ontmaskering van een moordenaar’ is deze maand nog te bezichtigen in bezoekerscentrum Dwingelderveld.

placeholder

KlapeksterFotograaf: © Natuurmonumenten - Ben WaletBron: Natuurmonumenten

G. Fieten
Gina Fieten
logo