Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

'Onze Vogels' in het Dwingelderveld

06 november 2018 | Gina Fieten

Natuurliefhebbers Paul Mentink (rechts) en Harm Echten (links) hebben de handen ineengeslagen en dit resulteert in een indrukwekkende expositie; ‘Onze Vogels’. De expositie bestaat uit tekeningen van vogels gemaakt door Harm en teksten uit het boek; ‘Mijn vogels, belevenissen van een vogelaar’, geschreven door Paul.

Paul Mentink en Harm Echten

In 2014 hebben Harm en Paul in dit bezoekerscentrum een gezamenlijke expositie gehouden over het leven van Egbert Stellink. Dit keer betreft het de expositie “Onze vogels”, waarbij Harm werken met vogels exposeert en Paul zijn boek “Mijn vogels, belevenissen van een vogelaar” presenteert. De tekeningen uit dit boek zijn van de hand van Harm. Een deel daarvan hangt op deze expositie. Aangevuld met andere werken van Harm en enkele fragmenten uit het boek van Paul.

IJsvogel

Op zaterdag 10 november om 14.30 uur presenteert Paul zijn boek in bezoekerscentrum Dwingelderveld, Benderse 22 in Ruinen. Vanaf dan is ook de expositie ‘Onze Vogels’ te bezichtigen in het bezoekerscentrum. 

G. Fieten
Gina Fieten
logo