Ga direct naar inhoud
Nieuws

Provinciale ledenmiddag LC Groningen en Drenthe zaterdag 20 april

10 april 2024 | Anton Augustijn

Leeuwendeel van deze middag vormt de excursie naar de natuurgebieden Noordlaarderbos en Vijftig Bunder, te vinden op het grensgebied van de provincie Groningen en Drenthe. De natuur in deze gebieden kent geen grenzen. Daarom, in het kader van samenwerken, samen informeren en de natuur beleven doen we deze dag als ledencommissies samen.

50 Bunder

Uitnodiging gezamenlijke ledendag Drenthe en Groningen

Op zaterdagmiddag 20 april aanstaande organiseren de ledencommissies Drenthe en Groningen de jaarlijkse ledendag van Natuurmonumenten. Deze zal plaatsvinden in het natuurvriendenhuis "De Hondsrug" te Noordlaren.

Het unieke aan de locatie is dat de natuurgebieden het Noordlaarderbos en de Vijftig Bunder allebei in het grensgebied van de provincie Drenthe en Groningen liggen, de natuur kent geen grenzen; daarom en in het kader van samenwerken over de grenzen heen organiseren beide ledencommissies deze dag samen.

Programma ledendag

13.00 uur Ontvangst met koffie/thee en koek 

13.30 uur Opening Provinciale Ledendag 

14.00 uur Toelichting Programma / Start excursie

17.00 uur Afsluiting onder het genot van een hapje/drankje

Opgave

Opgeven voor de gezamenlijke ledendag kan nog, er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, maar wees er snel bij, vol is vol. Dit kan je doen door een e-mail te sturen naar: [email protected] met vermelding Lid Natuurmonumenten Groningen of Lid Natuurmomenten Drenthe. Voorafgaand aan de ledendag ontvang je een e-mail met nadere informatie: het definitieve programma, de route en waar te parkeren. 

Adres natuurvriendenhuis "De Hondsrug":

Natuurvriendenhuis De Hondsrug
Duinweg 6
9479 TM  Noordlaren 

 

Anton Augustijn