Ga direct naar inhoud
Nieuws

Theehuys Anserdennen in een nieuw jasje

24 januari 2024 | Zita Dijkema

Vanaf 22 januari is Theehuys Anserdennen tijdelijk gesloten, wegens een opknapbeurt. Onderneemster Vicky Verwoerd is blij met de verbouwing: “ Het gebouw wordt duurzamer want er komt vloerverwarming, isolatie en een warmtepomp. Verder verandert het interieur meer naar mijn wensen. Dit hebben we al afgesproken toen ik het Theehuys in 2023 ging huren. Het is fijn dat ik nu mijn ideeën nog meer kan vormgeven.”. Vanaf 1 maart kun je weer ‘natuurlijk’ genieten in het vernieuwde Theehuys Anserdennen.

Gebouw van het Theehuys Anserdennen

Rustpunt

Het Theehuys Anserdennen ligt midden in het Nationaal Park Dwingelderveld. Een ideale plek om pauze te houden tijdens je wandeling of fietstocht door het Dwingelderveld. Heerlijk genieten van een drankje met een vers stuk taart, een sandwich of een andere welverdiende lekkernij. En dat met de bosvogels en het geritsel van de bladeren op de achtergrond.

Soort appelkruimel taart

Routes en Activiteiten

De witte en rode wandelroutes gaan langs het Theehuys, ook worden er samen met het Bezoekerscentrum Dwingelderveld activiteiten georganiseerd. Het bezoekerscentrum is op loopafstand, leuk om langs te gaan! Tijdens het volgen van de groene ruiterroute kom je langs het Theehuys, waar je met je paard terecht kan. Kinderen kunnen spelen in het bos en je hond is ook van harte welkom, mits je hem aan de lijn houdt. Kortom, er is genoeg te beleven in en rondom Theehuys Anserdennen. Vanaf 1 maart ben je weer van harte welkom voor lekkere specialiteiten, zoals bosbessentaart of mosterdsoep! 

Zita Dijkema
Zita Dijkema