Nieuws van de boswachter

Tuin- en Smaakmarkt Dwingelderveld

15 september 2017 | Gina Bisschop

Kom op zondag 24 september naar de tuin- en smaakmarkt bij bezoekerscentrum Dwingelderveld. Een kleinschalige markt met onder andere vrolijke tuindecoraties en biologische lekkernijen.

Tuin- en Smaakmarkt Dwingelderveld

Bezoekers kunnen op de markt onder andere stekjes uit de vlindertuin van het bezoekerscentrum kopen. Vrijwilligers hebben diverse planten gestekt en staan met een eigen kraam op de markt. Daarnaast zijn er verschillende bedrijven en organisaties die hun producten en diensten laten zien. Bert Kling zorgt voor gezellige muziek en ook dit jaar zijn er picknickplaatsen waar je heerlijk kunt zitten.


Wandelen en spelen


Tijdens de markt kunnen kinderen zich uitleven met de waterpomp in de Wereld van OERRR en gaan ze op ontdekkingstocht in het wilgenhuttendorp. Daarnaast is er bij het bezoekerscentrum een ruime keuze uit speurtochten voor alle leeftijden.


Een bezoek aan de markt is goed te combineren met een leuke wandeling door het Dwingelderveld. Om 14.00 uur vertrekt een gids van Natuurmonumenten met de ‘Wandeling met de boswachter’. Wie mee wil met deze excursie kan zich vooraf aanmeldenhttps://www.natuurmonumenten.nl/node/70232">aanmelden;. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis mee.

G. Fieten
Gina Bisschop
logo