Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Wandeltip Dwingelderveld 12 maart

07 maart 2017 | Gina Fieten

Op 12 maart vindt de jaarlijkse 'Off the road' rit voor crossmotoren in en rond Ruinen plaats.

Wandeltip Dwingelderveld 12 maart

Genieten van de rust

Heb je even geen zin aan het kenmerkende off-the-road geluid? Dan kun je bijvoorbeeld een wandeling maken in de buurt van de Dwingelder schaapskooivan Natuurmonumenten in Lhee.

Familiepad

Het familiepad begint en eindigd de bij parkeerplaats Achter 't Zaand. Dit verharde pad is ongeveer tweeënhalf kilometer lang en kan halverwege ingekort worden. Langs de route zijn enkele picknickbankjes geplaatst. Deze route voert door bossen en langs open heidegebied met prachtige vergezichten en vlonders over water. Leuk om eens te verkennen.

placeholder

Nationaal Park Dwingelderveld, Dwingeloo, Drenthe, Nederland, EuropaFotograaf: © Natuurmonumenten - Andries de la Lande CremerBron: Natuurmonumenten

G. Fieten
Gina Fieten
logo