Ga direct naar inhoud
Nieuws

Welkom bij het Dwingelderveldcafé op 30 maart

09 maart 2023 | Sanne van Gemerden

Ledencommissie van Natuurmonumenten Drenthe organiseert voor bewoners rondom het Dwingelderveld een Dwingelderveldcafé. Deelname is gratis. Het doel is om op ontspannen en inspirerende wijze met elkaar in contact te zijn over het gebied waarin wij wonen en werken. De onderwerpen zijn divers, maar ze raken allemaal aan het Dwingelderveld.

Bezoekerscentrum Dwingelderveld

Programma

Op het programma staat deze keer een inspirerende presentatie over het gentiaanblauwtje van Eric Menkveld. Deze vlinder houdt er een bijzondere levenswijze op na en is afhankelijk van dopheide, klokjesgentianen en knoopmieren. Tijdens de avond ziet u ook meer over het werk van Natuurmonumenten op het Dwingelderveld en hoort u over een natuurvisie die binnenkort wordt ontwikkeld.

In gesprek gaan

De ledencommissie Drenthe vertegenwoordigt de Drentse leden in de ledenraad van Natuurmonumenten. Ze bestaat uit mensen van verschillende achtergronden, allemaal met een groot hart voor de natuur. De ledencommissie vindt het van groot belang te weten hoe de Drentse leden én achterban denken over wat er in Drenthe speelt als het gaat om de natuur. Daarom is er ruime gelegenheid om hierover met elkaar in gesprek te gaan. Deze avond is met name gericht op het Dwingelderveld. We verwachten deelnemers uit Ansen, Ruinen, Engeland, Anholt, Pesse, Eursinge, Kraloo, Spier, Lhee en Dwingeloo.

Aanmelden

U bent van harte welkom op donderdagavond 30 maart van 19.30 tot 21.30 uur bij Bezoekerscentrum Dwingelderveld aan de Benderse 22 in Ruinen. Deelname is gratis. Aanmelden is verplicht. Doe dit vóór 25 maart bij [email protected] .

Sanne van Gemerden
Sanne van Gemerden