Ga direct naar inhoud
Nieuws

Devil's Trail Schiermonnikoog

23 augustus 2022 | Cynthia Borras

De Devil’s Trail is een hardloopwedstrijd over voornamelijk onverharde paden door de natuur van Nationaal Park Schiermonnikoog. Zee, strand, duinen, bos en kwelder, tijdens de Devil's Trail Schiermonnikoog kom je het allemaal tegen. Schrijf je in voor dit mooie event op het Waddeneiland! De Devil’s Trail vindt plaats op vrijdag 11 en zaterdag 12 november.

Devil's trail Schiermonnikoog

Nationaal Park Schiermonnikoog

Wat is er mooier dan hardlopen door de natuur? De Devil's Trail zou de Devil's Trail niet zijn zonder het afwisselende decor van Nationaal Park Schiermonnikoog. De boswachters van Natuurmonumenten houden dit gebied in topconditie, met ruimte voor mens , planten en dieren. Doe je mee aan de Devil’s Trail? Je kunt de natuur van Schiermonnikoog steunen door als deelnemer aan de Devil's Trail een vrijwillige bijdrage te doen aan Natuurmonumenten. Hiermee zorgen wij er bijvoorbeeld voor dat de natuur toegankelijk blijft voor bezoekers met een lichamelijke beperking. 

Devil's Trail Schiermonnikoog duinen

Devil’s Trail Schiermonnikoog

Je kunt kiezen voor verschillende afstanden. Op vrijdagavond 11 november is er een ‘nighttrail’ van 10 kilometer. Tip: neem een hoofdlamp mee, je loopt namelijk door één van de donkerste plek van Nederland. Op zaterdag 12 november heb je de keuze tussen de Lucifer Trail van 15 km en de Mozes Trail van 30 kilometer door duinen, strand, bos en kwelder.

Schrijf je snel in voordat de startbewijzen op zijn! Meer informatie en inschrijven vind je hier.

Cynthia Borras
Cynthia Borras