Nieuws van de boswachter

Doe je mee aan de Devil’s Trail Schiermonnikoog

17 oktober 2018 | Astrid Schoenmaker

Zee, strand en duinen? Tijdens de Devil's Trail Schiermonnikoog kom je het allemaal tegen. Schrijf je in voor dit mooie event op het Waddeneiland! De Devil’s Trail vindt plaats op zaterdag 10 november. Gaat de Mozes Trail van 30 kilometer je boven de pet dan kan je die afstand ook met zijn tweeën afleggen in de Duo Trail. 

Schrijf je snel in voordat de startbewijzen op zijn!

Rode vuurtoren Schiermonnikoog

Voor informatie over inschrijven kijk op devilstrail.nl/schiermonnikoog

Wat is er mooier dan hardlopen door de natuur? De Devil's Trail zou de Devil's Trail niet zijn zonder het afwisselende decor van Nationaal Park Schiermonnikoog. De boswachters van Natuurmonumenten houden dit gebied in topconditie, met ruimte voor mens en dier. Je kunt de natuur steunen door als deelnemer aan de Devil's Trail een vrijwillige bijdrage te doen aan Natuurmonumenten.

Red onze insecten

Dit jaar besteedt Natuurmonumenten extra aandacht aan insecten. Het gaat namelijk slecht met onze insecten, in 30 jaar tijd is 76% van de insecten verdwenen. Insecten zijn onmisbaar als bestuiver van planten, bodemverbeteraar en voedsel voor andere dieren. Als de insecten verdwijnen, verdwijnen ook de andere dieren en planten uit ons landschap. Daarom zet Natuurmonumenten zich in voor de insecten. Help je ook mee? Alle donaties van de Devil's Trail Schiermonnikoog gaan naar de insecten. Met jouw bijdrage gaan we de insecten in Nederland redden.

Doe mee en steun de natuur

Astrid Schoenmaker
logo