Nieuws van de boswachter

Doe mee aan de Devil’s Trail op Schiermonnikoog

22 oktober 2019 | Natuurmonumenten

Zee, strand en duinen? Tijdens de hardloopwedstrijd ‘Devil's Trail Schiermonnikoog’ kom je het allemaal tegen. Schrijf je in voor dit mooie event op het Waddeneiland en steun de natuur.

Rode vuurtoren Schiermonnikoog

De Devil’s Trail is een hardloopwedstrijd over voornamelijk onverharde paden. Je kunt kiezen voor verschillende afstanden. Op vrijdagavond 8 november is er een ‘nighttrail’ van 8,8 kilometer. Tip: neem een koplamp mee, je loopt door één van de donkerste stukken van Nederland. Op zaterdag 9 november heb je de keuze tussen een route 15 of 30 kilometer.

Kidstrail

Ook kinderen kunnen meedoen. Voor alle jeugd van 4 tot 15 jaar is op zaterdag de Kids Trail. Zij kunnen kiezen uit een route van 500 meter voor de kleinste of 3 kilometer voor de grotere. Zoals bij Trailrunning gebruikelijk is, gaat het niet om de snelste maar om het volbrengen. Kies dus zelf welke afstand het meest geschikt is.

Meer informatie en inschrijven

Doe mee en help de natuur in Nederland

Natuurmonumenten is de vereniging voor mensen met hart voor de natuur. Wij geven natuur in Nederland de ruimte. We beschermen natuurgebieden, waardevolle landschappen en cultureel erfgoed. Zo blijft onze natuur behouden en kunnen we hier met zijn allen nog eeuwenlang van blijven genieten. Per deelnemer gaat er een klein bedrag naar Natuurmonumenten. Hiermee draag je bij aan het onderhoud van de natuur op Schiermonnikoog.

 

Natuurmonumenten
logo